Музика щастя

Клавдия Дмитрив
Музику щастя мені б одягнуть,
І ніколи її не знімати.
Купатися в ній,в ній постійно щоб буть,
І ноти для неї писати.

Музика щастя так  личить мені,
На себе її приміряю.
Я чую її поки,десь,вдалині,
Та дуже на неї чекаю.

Музика щастя мені до лиця,
Вона,як ніколи пасує.
Може за нею відправить гінця?
Бо повільно чомусь так крокує.

Музика щастя хай вічно звучить,
І струна моя щастям хай грає.
Стан нотний для неї давно вже лежить…
Аж тоді вже душа заспіває.

19.09.2019р.