Пiд муром

Поэт Закарпатья Василий Галас
Там де світ бездушний
зі своїм гламуром –
скам’янів безхатько
від біди під муром.
Повз – чужі парфуми,
і вогні сигнальні.
У борги потрапив
хижі комунальні…
Як буває – мали
здобич пазураті.
Звір у будь-якому
псевдодемократі.
А тому - до зиску
всі шляхи хороші.
У юрмі вже честі
не знайти й за гроші…
Прихистив безхатька
мур, і бліда хмара.
Жах коли людина
між людей - примара...

Вересень 2019