Докосваш ме с любов

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова


Докосваш ме с любов…
Благодатен дъжд  над мен се излива.
Пречистена и  ведра усмихвам се щастливо.
Превръщам се в  река – спокойна, дълбока,
и тръгваме със теб в мечтаната посока.

Докосвам те с любов…
Над тебе засиява една дъга красива.
Изплетена от нежност, тя с ореол обвива
любимите ми къдри, очите озарени
от обич слънценосна и чувства споделени.
               
Докосваме се с обич!
Ангели небесни криле ни подаряват.
Усмихват се звездите. Гълъби запяват
най – нежните си песни за свойте гълъбици…
Душите ни политат и пеят като птици.