Сл пе кохання...

Татьяна Дерновая
Чому в житті, інколи, буває?
Він тебе зраджує – не кохає.
Ти йому віриш - все пробачаєш.
І всі образи ти забуваєш…

Кохаєш його – дуже кохаєш…
Гордість свою завжди забуваєш.
Тому щастя свого ти не маєш,
Що ти йому всі гріхи пробачаєш…

18 листопада 2018 року