Вiтаю тих, хто служить Миру

Катерина Жебровська
Вітаю тих, хто служить Миру,
Любові, Радості, Красі,
Хто у єстві знаходить Віру
У первородство Чистоти…

Вітаю тих, хто служить Миру –
В словах, у діях, у думках,
Тих, хто плекає в серці Силу –
У серце не пускати страх…

Вітаю тих, хто служить Миру,
Хто Світло множить у собі,
Хто обирає Душу вільну –
Своєю суттю на Землі…

20.09.2019