Нескiнченнi дороги Осенi

Катерина Жебровська
Нескінченні дороги Осені…
Захололі в чеканні ночі…
Через край перелиті Просині…
Зимний подих цілунків в очі…

Віддзеркалень веселі вигадки…
Коливання листків на хвилях…
Недостиглі дарунки Літові…
Перемерзла зелена Сила…

Пустота перетлілих задумів…
Приголублені в снах надії…
Незавершеність… Недолюбленість…
В серці теплім – Осінні мрії…

21.09.2019