Мохира

Абдукаюм Мамаджанов
   М О Х И Р А

Мохира сад сол бизи, чон духтарам,

Бемухобот ту буви точи сарам,

Рузи мавлудат муборак бошадо,

В-ин мувашшах инъомат бошадо :

Мунису гамхори модар- Мохира,

Огах аз рози бародар- Мохира,

Харф ба харф омухт забони русиро,

Илму донишаш мукаммал - Мохира.

Ростгуфтори карда пеша доимо,

Ахсан аз бобо шунидаст Мохира!