Т. Пикок. Кто пьян...

Косиченко Бр
Thomas Love Peacock

Not drunk is he who from the floor
Can rise alone and still drink more;
But drunk is he who prostrate lies
Without the power to move or rise.



Томас Лав Пикок

Не пьян, кто может с пола встать,
Удвоив дозу, пить опять;
Тот пьян, кто на полу ничком -
Без сил - заснул мертвецким сном.