злены травы

Паулемнус
zлены траўы
чiсты рекi
тучны краўы
жiрны млекi

хрены ядкi
щаўлi кiслы
бронi крепкi
танкi бысры

белы zлаты
черны сребры
салны маты
сталны неўры

крубы млады
zўоны гроzны
рюфмы слады
смыслы осры