З Господом

Клавдия Дмитрив
Христос з –між хмар на мене подивився,
Дорогою моєю кермував,
Він руку простягнув і нахилився,
І впасти він мені не  дозволяв.

Господь мені в усьому помагає,
Життєвими стежками він іде.
Як падаю,то руки підкладає,
Бо ложе у житті буває і тверде.

Я з Господом іду по всіх дорогах,
В моєму серці завжди буде жить.
Сідаю відпочити на порогах,
Й молю я Господа,як буть і що робить.

Христос мене завжди веде за руку,
Без нього не лишаюсь ні на мить.
Про нього кажу дітям і онуку,
То ж з Господом продовжую я жить.

18.09.2019 р.