Молодятам на замовлення

Клавдия Дмитрив
Життя,мов нива з золотим колоссям,
Де колоситься,Богом даний,хліб.
Багато пережити довелося,
Багато незабутніх в житті  діб.

Сьогодні  день в вас незабутній:
Це  була мрія кожного  із вас.
Й сьогодні мрія  ця здійснилась,
І очі світяться від радості  щораз.

Цей день ніхто з вас не забуде.
Чарівні  ви,і милі,і красиві.
То ж вірність лебедина  хай в вас буде,
Й щоб все життя були такі ж  щасливі.

Ви,наче квіти,на очах зростали,
Дорослішали ви із кожним днем.
А вже сьогодні на  рушник ви стали,
Й обітницю дасте пред вівтарем.

Олексійку,мій Ангеле,мій сину,
Я пам’ятаю кожну  твою мить.
Свою сім’ю ти створюєш дитино,
Хай в щасті Бог поможе завжди жить.

Та моє серце завжди із тобою,
У ньому житимеш допоки я жива.
Любов тобі давала завжди свою,
Любов бо материнська не вмира.

Сьогодні ви,мов лебідь і лебідка.
Пред Господом Ви створите сім’ю.
Ти,Насте,наче білосніжна квітка,
Що розцвіла сьогодні у раю.

Леліяли батьки тебе з любов’ю,
Вкладали душу в тебе всю свою.
І материнське слово я вам  мовлю,
За вашу долю Господа молю.

Багаття  ви  сімейне  розпалили,
Окрилені  любов’ю навіки.
Щоб в злагоді й любові завжди жили
Й життя хай встелять квіти й  рушники.

Нехай народяться у вас чудові діти,
Щоб ви зростили їх,неначе пташенят.
Й щоб дочекали  ви того моменту,
Як правнуки у  гості  прибіжать.

Нехай Господь вам завжди помагає,
Хай  Мати Божа бере  під покров.
Хай Ангел  береже  й охороняє,
Й нехай панує злагода й  любов.

26.09.2019 р.