Мiй рiдний край

Наталья Бацанова
Сховалось сонечко, з'явились перші зорі
Хмарки веселі розлетілись врізнобіч,
Повітря свіже, чисте і прозоре -
Лягла на землю кришталева ніч.

Пролив рогатий місяць акварелі,
Додав фантазію таємну навкруги,
Затьохкав соловейко - дивні трелі
Турбот щоденних розривають ланцюги.

З'явилась тиша,  заглянула в вікна,
Лягла на яблуньку, щоб трохи подрімать ...
Шепоче щось їй вітерець, за гілку смика -
Пустун, бо не дає деревам спать.

Тихенько пеститься до верби хвиля,
А річка мчить ген-ген, за виднокрай
Яка чудова ніч, яке привілля!
Все це - моя земля, мій рідний край.