Хмарка

Наталья Бацанова
Хмарка вділа темний плащик,
Десь придбавши друшлячок,
Через нього сипле дощик
На веселих діточок.

Розпустив той дощик пасма,
Наче воду не доніс,
І посипав рясно-рясно
На дорогу, хату й ліс.

Вигляда з-за хмарки сонце
Акварелі розвело
І веселку у долонці
Наче щастя принесло.

Встигла хмарка все змочити
І втомившись, видно, вкрай,
Полетіла відпочити
За село, за виднокрай