Мелод я кохання

Людмила Кравченко 4
Як  знайти  стежину  до  тебе,
Ту стежину, що зплітало життя.
Може  це  не  велика потреба,
Але без  цього нема  майбуття.

Як  підібрати  слова  для душі,
Щоб  зігріти  своїм  коханням.
Щоб  навіки  у  сердці  твоїм,
Я  осталась  одним  бажанням.

Як  зуміти  знайти  й зберегти,
Бо в житті таке раз лиш буває.
Ту мелодію,що так ніжно звучить,
І  струною  сердця  задіває!!!