Дар Бога - жизнь

Александр Шевченко 62
Нам Бог щастя життя дарує,
Ми ж не згадаєм його всує...

Та прийде час, коли до Бога -
Всіх приведе одна дорога...

Чи Він звершить Суди на небі ?
Того нам смертним знать не треба...

Бо у життя нас часу малість,
І не продовжить Бог тривалість...

Треба радіти кожній миті -
Щоб на землі щасливо жити...

На небеса, де все гарніше -
Чомусь не хочеться скоріше...

26-09-19.