Н вогнем Н мечем

Ирина Куленюк
#гумористичнопатріотичний

Нас не здолати вогнем і мечем!
Ми — нація сильних! Хоч слабких — половина!
Та у наших жінок одна лиш повина —
Вірно стояти за мужнім плечем.

Не переспівати — аналогів у світі нема
Сонячній мові, калиново-солов'їній.
Слава Богу, живемо ми в Україні,
А не в якомусь Парижі, де горілки чортма!

Тож, інший народе, перепити нас теж не берись.
Проміле закушуємо не самим салом.
Не знищити нас найпотужнішим арсеналом —
Ми вистоїм, виживем, відбудуємо все — змирись!

Не розлюбити брів чорних наших і кіс,
Як не злічити жита і маку на нивці...
Не переведуться в нас рути і чорнобривці.
Ми лиш зі свободою йдемо на компроміс.


26.09.2019