Ти сердишся так довго...

Виталия Корх
Ти сердишся так довго...
А не треба
Ти раптом уяви-мене нема..
Я вже хмариною на синім
небі
Мене не зможеш більше обійняти
Ти сердишся доволі довго
А я вже щезла.І ніколи
не прийду
І вже не стануть більше мої
Ноги
Я звідти вже дорогу не
Знайду..
Ти знаєш-довго сердитись
не варто
Бо потім буде все одно
,хто прав
Повір,у нашому житті лягла вже
Карта
Ти краще мені смайлика
відправ
Нам треба научитись
жити
Без того ,щоб все знову
починать
На світі ми для того
Щоб радіти
І щастя один одному давать
Віталія Корх