Пiду я у Карпати

Клавдия Дмитрив
Знов піду я у Карпати,
Вийду я на полонину,
Зустріч буду цю плекати.
Я думками туди лину.

          ПРИСПІВ

Зелені Карпати,рідний мій краю,
Кращого в світі ніде не зустрів.
До тебе із світу я все повертаю.
Такою любов’ю лиш ти м’я зігрів.

Ой Карпати,рідні гори,
В вас дзвенять гірські потоки.
І я вдячний тобі,доле,
Що робив там перші кроки.

         ПРИСПІВ
Це – колиска України,
Що чарує всіх красою.
Там зустрів колись дівчину,
Що вмивалася росою.

         ПРИСПІВ

Вийду я на полонину,
Де вівчар пасе отари,
Де смереки і ялини,
Де горять нічні стожари.

        ПРИСПІВ

27.09.2019 р.