я щаслива...

Вера Деревьянко
кожин день життя все інше слава БОГУ ЩО НЕ ГІРШЕ
день за днем кудись пливуть а я реально з вами тут...
веселюся
 я щаслива
 не життя а просто диво...
красоти кругом багато
 і на дворі
 і в моїй хаті...
а в душі ясна погода
ну нікапельки невзгоди...