Я тебе зачекаю як жiнку

Виктор Антохи
Я тебе зачекаю годину,
можу, навiть, i двi почекать.
Я жалiю тебе як людину,
можу дещо тобi обiцять.

Я тебе зачекаю, як жiнку,
до мережi ти також зайдеш.
Хочу бачити цю украiнку,
що у хащах знайшлася мереж.

Ми у твоiй  зустрiлись кiмнатi,
я потримаю руки твоi.
Ти одягнена  в легкий халатик
i щебечуть в душi солов*i.

Ми захочемо довго любитись,
аж до ранку, як сонце зiйде.
Будемо у очi дивитись
i кохання нас швидко знайде.
 вересень 2019 року.