На Новий правопис укр. мови

Наталия Лобач
Хтось глумиться і паплюжить рідну мову.
Геть знущаються, співочою була,
А тепер ми завдяки дурних закону
Маємо ламати язика.
На тудбол? Чи їхати до Кати?
Почекати подругу в тоє?
З глузду зовсім з'їхали! Ви - кати
Мови Кобзаря. В вас совість є?