Колискова для онука

Клавдия Дмитрив
Спи,онученьку ріднесенький ти мій,
Хай Ангелик заколише тебе твій.
Свої віченьки докупоньки стули,
Спи,онученьку малесенький мій,спи.

Спи,онученьку ріднесенький,молю,
В Бога молю я за доленьку твою.
Хай спокійними всі будуть твої сни.
Ти зростай,як у городі ясени.

Спи,онученьку,мій Ангеле,засни,
Щастя завжди буде хай тобі рясним,
Щоби квітами стелилося життя.
Спи,онученьку,бабусине дитя.

Спи,онученьку,мій красеню,вже спи,
Так до ранку,дорогенький мій,поспи.
Вранці Ангел поцілує й полетить,
Не забуде він тебе так розбудить.

27.09.2019 р.