Дивний збiг

Виктория 75
На листі зеленому сніг…
Так дивно, бо осінь навколо.
Подекуди вранішній слід:
Поночі утворений лід,
Холодний, торкнеться долоні.

На листі зеленому сніг…
Руйнуючи юність поволі,
На скроні упевнено ліг.
Чи буде доречним цей збіг?!!!
Окреслює кожному коло.
Чи  може змінити він долю???

На листі зеленому сніг…

27.09.2019