Стерео

Ирина Евсюкова
Я хочу проводити пальцями по твоїм артеріям
при цьому чинити опір шаленим поштовхам
і, надіюсь, ти вимкнеш моє надокучливе стерео,
замінивши його своїм ледь помітним шорохом.

Я надіюсь, що ти дозволиш себе торкатися,
вигинатись будеш під моїм важким подихом.
Я молюсь, що назавжди у твоїй пам'яті
і в твоєму житті я залишу свій слід сполоху.