Благословення моiм дiтям

Клавдия Дмитрив
Я вас благословляю,любі діти ,
Хай квітами устелиться життя.
Щоб ви в житті могли тільки радіти –
Назад уже немає вороття.

Нехай Господь вас теж благословляє,
Хай Мати Божа бере вас під покров,
Нехай Вадимчик в щасті теж зростає.
Щоб завжди була злагода й любов.

Щоб все життя було у вас лиш світлим
Як день,який сьогодні наступив.
Сім’я ваша нехай буде гранітна,
Бо шлюб сімейний в силу вже вступив.

Ви цього дня сім років аж чекали,
Все думали-гадали як же буть.
Багато спробували,а також – і зазнали,
Тож світлою хай буде далі путь.

Не бійтеся якихось негараздів,
Бо все в житті,немов на ниві є.
Беріть ви приклад лиш з хороших газдів,
Й життя щасливо будуйте ви своє.

Цей день для вас омріяний роками:
Про нього мріяв кожен бо із вас.
Життя нехай устелиться квітками,
Тож з Богом,діти,ваш прийшов вже час.

Нехай у вас буде одна стежина,
Якою все життя разом будете йти.
Хода,щоб була легка,як пір’яна,
Й щоби в житті із неї не зійти.

Хай лебедина вірність з вами буде,
Щоб щастям ви світились все життя,
Хай Ангел-Охоронець з вами буде,
І бережіть Вадимчика,дитя.

Хай ще народяться у вас  чудові діти,
Щоб ви зростили їх,неначе пташенят,
Й щоб вам моменту дочекать зуміти,
Як правнуки у гості прибіжать.

Сімейне підтвердили ви багаття,
Окрилені любов’ю навіки.
Костюм,обручки,Вадимчик,біле плаття…
Шануйте одне одного на всі ваші роки.

Щасливі ви – і я буду щаслива,
Й молитиму я Бога все за вас.
Я вас люблю й любити дальше буду,
Бо ви дорожчі від усіх прикрас.

28.09.2019 р.