Вишиванка

Михаил Романюк Одесса
Вишиваю вищиванку
З вечора до ранку,
Сину, сину, сину,
Щоб любив він Україну.
Приспів:
Україно, Україно,
Вишиваю щогодинно,
Ниви, ниви, ниви,
А до них ведуть стежини.

Вишиванку люблять дити,
Бо на ній є гарні квіти,
Ніжна, біла, мов лелека,
Колоритна, мов смерека.

Вишиванку любим ми всі,
Бо ми українці,
І від малу до велику,
Славем, славем, Україну.