Прогнози

Виктория 75
В прогнози повірити – справа невдячна.
Сприймати не треба нам їх однозначно.
В чеканні: повинні вже рушити зливи!
Та небо безхмарне, тому неможливо!

Прогнози не тільки стосовно погоди.
Робити їх так полюбляють в народі:
Приватне життя та й політики жерла
усе перемелють, поки ще не вмерло.

Всі сфери життя охопили прогнози:
Від них тільки стреси, нудьга та неврози.
Бо кожне життя – це зачинена скриня.
Відкрити її може лиш господиня.

Життя – таємниця, під наглядом Бога.
Окреслить Він кожному в світі дорогу!
Тому, треба вірити: все буде добре!
Бо мрія є вчинки робити хоробрі!

…Див`а  все ж бувають – здійснились прогнози!
Сьогодні  затримав нас дощ на порозі…

29.09.2019