Iмя

Наталия Нездешняя
Надыходзiць восень i паветра стыне
Сумных дум у вырай шэры клiн ляцiць,

А мяне усёж грэе любая святыня-
Iмя, што у сэрдцы свецiць, зiхацiць!

Восень, мая восень, ранiцай тАк росна
Бачыцца дзiвосным баль твой залаты

Белыя бярозкi cярод ёлак, соснау
Кожны дзень губляюць прыгажосць - лiсты!

И мяне у вырай мары, абяцаннем
Цёплага спаткання, вабяць да сябе

Але ж застаецца у сэрдцы спадзяваннем
Iмя, што  i у зiму мерзнуць не дае.