Укр. Що брали, ваш1, жадн1 оч1

Анатолий Ляпатинский
Мої очі все дивились
на наших людей,
які легко підкорились
недолі пагубних ідей.
Де ви, так довго вибирали
собі президента,
а як вибрали жахнулись,
не знайшли гаранта.
Скажу я вам, щоб пам"ятали
зранку і до ночі,
їсти будете, що брали
ваші жадні очі.
Довго будете ви жити
ось в таких умовах,
де пани будуть вершити
без правди та свободи слова..