Колискова

Клавдия Дмитрив
Ти заплющуй оченята,
Я погладжу рученята,
Спи ти солодко,рідненький,
Мій онучку дорогенький.

Ти заплющуй оченята,
А я буду колихати,
Заспіваю колискову,
Й помолюсь за тебе знову.

Ти заплющуй оченята,
Нічка темна,треба спати.
Хай присниться сон казковий,
Ну а ти рости здоровий.

Ти заплющуй оченята –
Сплять у лісі всі звірята.
Тобі також спатки треба,
Тобі світить зірка з неба.

Ти заплющуй оченята,
Сплять у гніздах пташенята.
Ти спи також солоденько,
З Ангеликом,мій рідненький.

27.09.2019 р.