Пiзнi троянди

Клавдия Дмитрив
Пізні троянди в саду розцвіли,
Вони,наче пізнє кохання.
Саду краси вони всі додали.
Це осені їхнє зізнання.

Пізні троянди – неповторна краса:
Пелюстки тендітні і ніжні,
Їх вмиває щоденно осіння роса,
Між собою усі вони різні.

Пізні троянди – це  подих краси,
Це дарунок природи нам пізній.
Пізнє кохання в собі не згаси,
Бо кохати ніколи не пізно.

Пізні троянди милують нас,
На них я щораз поглядаю.
Це шикарна прикраса з-між осінніх прикрас.
Коханню я шлях уквітчаю.

23.09.2019 р.