Давай, як в молодостi... Зi щоденника Казанови

Андрей Королёв 7
Давай, коханий, трішечки поскачем.
Ти в ліжечку тепер такий ледачий.
Я стерплю все: ти лиш не "тормози"...
Чому за нічку тільки три рази?...

Втомився "ЖЕВЖИК"... То не треба муки -
Язик у тебе іще є і, звісно - руки...