Слободяночка

Клавдия Дмитрив
В усіх селах є дівчат багато,
Та найкращі – це із Слободи.
Про це треба хлопцям пам’ятати,
І таких ще спробуй де знайти.

           ПРИСПІВ

Слободянка,слободянка,слободяночка,
Одягнулась у красиву вишиваночку,
Стрічку в косу заплести не забарилася,
І росою світанковою вже вмилася.

В інших селах не такі дівчата:
У Слободі – кров із молоком.
З-поміж інших легко розпізнати
За красою й голосом-дзвінком.

         ПРИСПІВ

Слободянські дівчата,як квіти,
Які квітнуть всюди і завжди.
Що тут скажеш – правди ніде діти.
До сердець їх шлях ти проклади.

      ПРИСПІВ

Слободянські дівчата,як верби,
Де посадиш,там вони ростуть.
Хоч хотів би,з пам’яті не стер би.
Мов ті ружі,по світах цвітуть.

         ПРИСПІВ

29.09.2019 р.