клянуся

Вита Семенкевич
клянуся,
що більше не хочу тебе любити
клянуся,
що більше любити не маю сил
хотілося б
більше ніколи тебе не зустріти
і шоб від тебе
у розумі був лиш пил
клянуся-
щаслива, бо маю любов. повагу
клянуся-
живу, попри кожен набутий шрам
ледь-ледь,
але нібито маю в душі рівновагу
мені
до вподоби стосунки
без зайвих драм