Молитва

Лена Грама
Хай Бог оберігає діти вас.
Сини держави,Неньки-України.
І кожної надійної хвилини...
В теперішньому і в майбутній час.

Хай схилять крила янголи над вами.
Хай матір Божа намір ваш освятить.
Хорошими,чудовими словами...
Та помислами чистими охватить.

Нехай від куль,снарядів,та гранати...
Від іншої біди укриє небо.
Бо ви,хороші,завше...завше треба...
У мирному житті,що би ладнати.

Нехай мої слова почує доля...
У всіх,хто в певний час оберігає.
Кому для рідних,невблаганна воля...
Кого народ,-їх,повсяк час кохає.

Луна-молитва,дзвони дзвонять лишень.
Дай Бог удачі,нести понад тиші.
Нехай же душі і серця не лишать.
Вам довгії роки доля напише.
  (Понкратова.О.В.)