Я знаю в чому сенс життя...

Светлана Осмоловская
Я знаю, в чому сенс життя,             Він біля мене зараз спить.              Ще зовсім крихітка,маля,               
Та невгамовний час летить.      

Я знаю, в чому сенс життя,
Ми можемо творити чудеса,-
То є твоє мале дитя,
В очах якого цілі небеса.

Я знаю, в чому сенс життя,
Подякуй небу за такий дарунок.
В ній цілий світ мого буття,
Та найдорожчий поцілунок.

Тепер, я знаю, в чому сенс життя,
В отих ніжнесеньких долонях,
Що світ вивчають через відчуття,
І нас тримають у полоні.

Я знаю, в чому сенс життя,
І то є справжнє диво,-
Створить нове серцебиття!
Здавалося б, це неможливо?

Я знаю, в чому сенс життя,
Який шукається в розумних книжках,-
То неймовірне почуття,
Коли в моїй долоні її ніжка.