Вiра, Надiя, Любов

Клавдия Дмитрив
Кожну Віру,Надію,Любов
З іменинами щиро вітаю.
Це свято прийшло до вас знов.
Здійснення мрій я бажаю.

Щоб НАДІЮ не втратив ніхто,
І ВІРА щоб була присутня.
У ЛЮБОВІ прожить років сто,
І це тріо щоб було могутнє.

Надійтеся,вірте,любіть,
У цьому шукайте ви правди.
ВІРА,НАДІЯ,ЛЮБОВ
Хай живуть з вами всюди і завжди.

ВІРУ,НАДІЮ,ЛЮБОВ
Бережіть,не вбивайте ніколи.
Хто як би себе не знайшов,
Життєве пройдіть з ними поле.

30.09.2019 р.