вона так хоче

Вита Семенкевич
вона так хоче багато чого розказати
наприклад, що жити почала
під страхом смерті
що любов із ненавистю більше спільного,
 ніж з байдужістю,
               може мати,
Але ніколи не зважиться вести про це
            розмови відверті.

що здаватись- це добре,
душі бо корисно втомитись,
що спати найкраще з тими,
 хто не проти
 наснитись.