Вона прийде!

Иоанна 7
Серденько моє,
Чому сумуєш як ніколи?
Та знай - весна прийде,
Вона прийде до тебе знову.

Запалають в небі вогні
І в серці світанок настане;
Закінчиться темрява в дні:
Дощами схована - раю...

Осіяє світлом небес
Сонце промінням торкнеться
Душ, що бажають чудес -
Чарівною хвилею та музика л'ється...

Закінчиться наша війна!
І холод пройде повз дорозі.
Настане всевічна весна
Останнього бою - додому...


Иоанна 7.