Лiтом я люблю

Наталья Бацанова
Літом я люблю поля не зорані
І капризи в виді грому - блискавки
Дякую за подарунки - ночі зоряні,
Пісню солов'я та щебет ластівки.

Не для сну чудові ночі літнії
Всі дівчата влітку, наче кішечки
Є кохання, поцілунки ніжнії -
На землі ми грішні, хай хоч трішки