задзвуч ть це ми

Покровская
Неідеальне місто,
Неідеальна я.
Тягне мене до мрії,
Тягне в нове життя.

Посмішку я відкрию,
Серце хай не тремтить,
Тягне мене, непокоїть,
Де будемо далі ми.

Всупереч гравітації,
Наперекір судьбі,
Маю то я надію,
Що задзвучіть це «ми»