Sequentia

Гелена Смилянская
де серця рай,
йди,
не чекай,
зозулі крик,
ти не зважай,
змахне сльозу  пухкенька пані
десь на балконі, розкине шмаття те,
що душу гріло,
і скніло примарне "щастя",
неласкаве буття її шукало
і знайшло
на тому краї,
що проти Бога,
то не благА дорога,
то  схилом стежка,
де камінь камінь доганя,
у спину пхає
біль,
і нечисть
копняка дає,
плює
і не згорає у покаянні
терпіння жити,
лиш знов тужити —
покров на долю,
посипану з кристалів солі,
що плачем щедрим
залива любов

18.28
30.09.2019

Sequentia - з латині - послідовність