в яну

Вера Деревьянко
у обіймах твоїх в'яну

  від кохання наче п'яна...

спішу з тобою на побачення щоб попросить за зло пробачення
 обнять поцілувать
і розпрощатись

 щоб знову й знову зустрічатись...