***

Ирина Диденко Семененко
З давних давен у світі прийнято вважати
Що всі жінки  це дуже слабка стать
Стереотипи ці будем ламати
І доведемо що все це не так.

Давайте хоча би на дві  хвилинки
В історію ми з вами зазирнем
Тоді  ви зрозумієте помилки,
Ну що ж давайте уже розпочнем.

Красива статна жінка Клеопатра
Єгиптом правила в свій час
Сильна була і на багато здатна
Й Октавіану вона не піддалась.

Командувачка війська що всі знали,
Яка у бій вела чоловікій
Її Жанна  Д'Арк всі називали,
Великий у військових мала влив.

А наша дівчина на ім'я Роксолана,
Що вижила  в далекій чужині
І підкорила собі навіть хана
У  дуже не спокійні й люті дні.

Наші жінки вони такі  тендітні,
Милі і ніжні,й сильні в одночас.
Вони найкращого у цому світі гідні,
Жінки  достойні всіх земних прикрас!