Укр. Вправа ласт1вки

Анатолий Ляпатинский
Згадав я нашу Лепетиську школу,
та деяких любимих вчителів,
коли немов навіжені гасали ми по залу,
а я тебе так роздивитися хотів.
А в теплу осінь йшли на спорт площадку,
де ми долали всі спортивні знаряддя,
де всі робили вправи ніби фіззарядку,
а ти в широких шароварах, немов  воротаря.
А хтось з дівчат неначе на льоду,
так намагався вправу " ластівки " зробити,
щоб в групу перейти передову
та свій рекорд у вправі доказати.
А хлопці від тієї пози реготали,
неначе з вправи циркача,
де вона одягу спортивного не мала
і з того лету ніби у грача.