За любовта и секса, мисъл

Величка Николова -Литатру 1
За любовта и секса
Автор - Величка Николова - Литатру


Сексът е екстракт на любовта,
но само с любимия човек.

( Секс без любов е трън в душата
или унищожителна венерическа болест.)


***