Первый снег

Агата Лозовская
THE FIRST SNOW

You green, green eyes…
The city sleep. We stand
an emty alley. Soul.., my soul..,
so homeless!.. Not visibal.
Do not let go my hand.
And frosty in the silent park.
Forgive me…
The footprints left
by me at wintray street.
But clocks tick on…
I cannot lift my eyelids…
The dreem is standed.
Night is still. The snow.

ПЕРВЫЙ СНЕГ

Твои зелёные,
       зелёные глаза…
Спит город. Мы стоим
       в пустой аллее.
Душа..,  моя душа..,
       невидимая…
Так бездомно!..
Не отпускай
       моей руки!..
       Морозно
в притихшем сквере…
Ты прости меня.
На улице студёной
       я оставлю
следы свои…
       Но тикают часы…
Я веки не могу
       открыть…
Оборван сон...
Безмолвна ночь.
И сыплет
       первый снег.