Й що подасть Бог в серця око?..

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *



Й що подасть Бог —
в серця око?
Верхи порушаться.
Давні
й новії пророки
в теплі
ворушаться.



Це Україні й зі мною —
і бути пошлою?
Славна весна за зимою,
я вишлю поштою!



Так як вода
рано
вранці
й даль
ненаситні
сказане крізь протуберанці
вище
ще в косми
носитиме.

30.09.2019