Из немоты

Агата Лозовская
FROM SILENCE

If at my door you knoc
       in autumn's evening…
How shall I best explain?..
       The secret dreame:
from silence - smell
       the yellow flovers…
       In darkness –
you words of love…
       Where is your
       heart's desire?..
I will not remember
       what you talked.
No birds in sight.
       And all at once a gone.

ИЗ НЕМОТЫ

Когда ты в дверь
       однажды постучишь
осенним вечером…
Как мне
       поверить в чудо
мечты заветной?..
Запах жёлтых роз –
       из немоты..,
во тьме твоих
       признаний.
Что в сердце у тебя?..
       Слова любви?..
А я не помню, что
       мне говорил ты!..
Всё вмиг исчезло.
       Птицы не поют.

фото автора