Бажаю зм ст знаходити завжди

Евгений Голоюх
Бажаю зміст знаходити завжди
В стосунках, і в роботі, всьому тому,
Що змушує виходити із дому
Уранці...І таки його знайти...

Знайти...на рівнині і в віражах...
У кольорах життя...в провулках долі...
У післясмаку щастя...пуді солі...
У мовлених й немовлених словах...

Знайти в опалих листям почуттях...
І в тих, які посіяла учора...
У довгих та бездверних коридорах...
У ручках до дверей й самих дверях...

Знайти в розлуках, зустрічах, весні,
І осені, зимі і трохи літі...
Щоб зміст змогла на голу душу вдіти...
Й без пафосу у кроках пронести...